ponedjeljak, 28. kolovoza 2017.

FINI ODRESCI SA SENFOM...OVO NISAM JELA OD DJETINJSTVA... MAMA JE TAKO PRAVILA ZAISTA FIN RUČAK

Posted by Unknown on kolovoza 28, 2017 | No comments

Sastojci
4 odreska… vratina… krmenadle, po izboru
  1 žlica žlica Senfa estragon Podravka
2 žličice Vegete

ulje za prženje

Priprema
1.
Odreske operite, pobrišite papirnatim ubrusom te ih lagano potucite batom za meso.
Začinite ih vegetom s obje strane.
Samo jednu stranu mesa dobro utrljajte senfom.

  Zagrijte tavu s dosta ulja, da prekrije cijelo dno.
Na vrelo ulje spuštajte šnicel, strana sa senfom treba ostati gore.
Naglo ispecite šnicle… svega 2-3 minute sa svake strane.
Smanjite vatru, odreske prelijte s vodom da ih skoro pokrije i lagano krčkajte cca 30-ak minuta.
Odreske pred kraj jednom okrenite da se i s gornje strane malo zapeku..
Poslužite s pire krumpirom, rižom, pommesom ili po izboru.

0 komentari:

Objavi komentar