subota, 2. rujna 2017.

MAĐARICA NA BRZAKA TREBA VAM 10-AK MINUTA DA JE SMUĆKATE

Posted by Unknown on rujna 02, 2017 | No comments

Sastojci
KREMASTI BISKVIT
8 dcl vode
20 dkg šećera
1 margarin

20 dkg čokolade za kuhanje
60 dkg sport ili pettit keksa



PRELJEV

5 dcl slatkog vrhnja
20 dkg čokolde za kuhanje
malo ruma

Priprema
Kremasti biskvit

1.
Staviti vodu da zakipi sa šećerom.
U vruće rastopiti čokoladu i margarin.
U toplu kremu lagano umiješati kekse.
Sve izliti u pleh.
Preljev
1.
Na vatri rastopiti vrhnje i čokoladu. Ne smije zakipiti. Dodati rum.
Još vruće izliti preko vruće podloge.
2.
Kad se ohladi staviti u frižider.
Rezati na kocke.

0 komentari:

Objavi komentar