Posted by Unknown on studenoga 19, 2017 | No comments
Sastojci
250 ml slatkog vrhnja ili vrhnja za slag
100 g bijele čokolade
1 vanil sećer
1 puding od vanilie
100 g kokosa
po želji šećer u prahu
po želji bademi
Priprema
1.
Od 250 ml vrhnja odvojiti 50 ml.
Vrhnje staviti kuhati a prah za puding izmiješati s odvojenih 50 ml vrhnja.
2.
Kada vrhnje počne kuhati, smanjiti temperaturu na laganu, maknuti posudu s ploče i umiješati razmućeni puding. Miješati pjenjačom dok se zgusne (vrlo brzo se zgusne).
3.
Skloniti s ploče i u vruću kremu umiješati van. šećer i nakidanu bijelu čokoladu, miješati dok se čokolada otopi.
Zatim dodati kokos i promiješati.
Probati kremu i po želji dodati malo šećera u prahu ako volite slađe.
0 komentari:
Objavi komentar