nedjelja, 3. rujna 2017.

ŠNICLE U JOGURTU…JEDAN RUČAK OD KOJEG ZASTAJE DAH: Najčešće koristim piletinu!

Posted by Unknown on rujna 03, 2017 | No comments


SASTOJCI:

– 500 g cureceg belog mesa ili pilećeg mesa
– 4 dl jogurta
– 100 g trapista

– 100 g hlebnih mrvica
– 2 kasike persuna
– po ukusu biber, so
– malo ulja

PRIPREMA:

Trapist izrendati na krupno, persun sitno iseckati a meso iseci na snicle. U odgovarajucoj posudi izmesati trapist, persun i hlebne mrvice. Snicle pobiberiti i posoliti po ukusu, umakati u jogurt i valjati ih u smesu sa trapistom. Vatrostalnu posudu podmazati uljem, sloziti pripremljene snicle, preostali jogurt i smesu za paniranje preliti preko njih i pokriti alu folijom. Peci u zagrejanoj rerni na 200 stepeni oko 20 minuta. Skinuti alu foliju i ostaviti snicle da se zapeku do rumene boje.

0 komentari:

Objavi komentar