ponedjeljak, 31. srpnja 2017.

RECEPT DOBIJEN TEŠKOM MUKOM IZ JEDNOG RESTORANA ZA TIRAMISU BEZ JAJA

Posted by Unknown on srpnja 31, 2017 | No comments


Svi ce ga voleti, diviti vam se kako ste napravili tako dobar krem, evo kako! Priprema, pozor, sad!
Sastojci
250 ml slatke pavlake
500 g mascarpone
100 g secer u prahu
1 vanilin secer

par kapa limunov soka
250 ml hladne kafe
4 cl amareto liker
oko 60 piskota
kakao za posipati tiramisu


Priprema
1.
U skuvanu, hladnu kafu dodati amareto liker.
2.

Slatku pavlaku umutiti i postepeno dodati secer u prahu, vanilin secer, mascarpone i par kapa limunov soka.
3.
Piskote umociti u kafu sa likerom i rasporediti na dno tepsije, zatim premazati kremom, pa opet piskote, krema idt….zavrsiti sa kremom, posipati sa kakaom
4.
Ostaviti tiramisu preko noci da se stegne i da se piskote potpuno umeksaju


https://www.coolinarika.com/

0 komentari:

Objavi komentar