petak, 11. kolovoza 2017.

Kremenadle u umaku od gljiva! Još jedan "brzinski"....

Posted by Unknown on kolovoza 11, 2017 | No comments

Sastojci
4 -6 šnicli kremenadle
1 vrećica juhe od gljiva
sol

papar
2 žlice masti ili ulja

Priprema

Kremenadle istucite i posolite i popaprite.Pecite ih na laganoj vatri dok ne porumene.U međuvremenu, razmutite juhu u malo vode(duplo manje nego što piše na vrećici),i kuhajte uz miješanje dok ne provrije.Ako je pregusto, dodajte još vode.Iz tavice izvadite meso i izlijte mast tako da ostane sasvim malo, i u to umiješajte juhu.Pustite par minuta da se krčka da se mast i juha pomiješaju.Kada je gotovo, dodajte meso u umak, i dobar tek!
Posluživanje
Uz ovo poslužite tijesto,žgance,i bilo koju salatu.



https://www.coolinarika.com/

0 komentari:

Objavi komentar